Νέα

«Πώς τρέφεσαι; Πώς καλλιεργείς στην πόλη; Καλλιεργήστε μόνοι την τροφή σας!»

 «Πώς τρέφεσαι; Πώς καλλιεργείς στην πόλη; Καλλιεργήστε μόνοι την τροφή σας!»


«Καλλιεργώντας μόνος την τροφή σου νιώθεις ελεύθερος και ανεξάρτητος από τις εταιρείες παραγωγής. Στην πραγματικότητα, είναι μια εύκολη, δημιουργική και φτηνή διαδικασία».«Καλλιεργώντας μόνος την τροφή σου νιώθεις ελεύθερος και ανεξάρτητος από τις εταιρείες παραγωγής. Στην πραγματικότητα, είναι μια εύκολη, δημιουργική και φτηνή διαδικασία»

Η τροφή είναι η πιο βασική ανάγκη του ανθρώπου και, ειδικά σε περιόδους κρίσης, πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να τη διασφαλίσουμε. Στην πραγματικότητα, είναι μια εύκολη, δημιουργική, παραγωγική και φτηνή διαδικασία. Μια βόλτα μόνο να κάνεις στα σκουπίδια της γειτονιάς σου, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βρεις θησαυρούς –για παράδειγμα, καφάσια για να βάλεις μέσα τα φυτά σου, να καλλιεργήσεις στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα σου. Οι σπόροι, από την άλλη, είναι τζάμπα.

Δεν είναι ουτοπία να θέλεις να φυτέψεις μη μεταλλαγμένους σπόρους στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα σου. Είναι κάτι απολύτως εφικτό. Εξαρτάται μόνο από τη δραστηριοποίηση του καθενός ξεχωριστά και όλων μας μαζί, από την κατανόηση του ενός για τον άλλον, από τη θέλησή μας, από τη φαντασία μας…

Σχετικά Είδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *