Τρόποι αποστολής

 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση; 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και έχει εύρος από 3 έως 15 εργάσιμες ημέρες για τις απομακρυσμένες περιοχές. Από τη σελίδα του λογαριασμού σας μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας.

Πως αποστέλλονται τα προϊόντα και πόσο μου κοστίζει;

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών ή μέσω μεταφορικής εταιρίας για μεγάλου όγκου αντικείμενα. Εάν δεν σας βρουν την ώρα της παράδοσης, θα σας αφήσουν μια ειδοποίηση ώστε να μπορείτε να καλέσετε για να κανονίσετε εκ νέου την παραλαβή. Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παράδοση στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση στο κατάστημα. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παράδοσης της παραγγελίας σας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παράδοση ακυρώνεται, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και το δέμα επιστρέφεται σε εμάς. Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι ένας συνδυασμός γεωγραφικής περιοχής και βάρους του προϊόντος. Η γεωγραφική περιοχή υπολογίζεται με βάση τα κέντρα εξυπηρέτησης και τον καταμερισμό και που έχει κάνει η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε και το βάρος υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο του κάθε προϊόντος. Το τελικό ποσό εμφανίζεται στο καλάθι των αγορών σας, πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας.

  • Για παραγγελίες αξίας μέχρι 49.00€ το κόστος αποστολής είναι 3.35€ για τα πρώτα 2 κιλά βάρους παραγγελίας, με προσαύξηση 1,23€ για κάθε επόμενο κιλό.
  • Για παραγγελίες αξίας πάνω από 49.00€ το κόστος αποστολής είναι 0.00€ / ΔΩΡΕΑΝ για τα πρώτα 2 κιλά βάρους παραγγελίας, με προσαύξηση 1,23€ για κάθε επόμενο κιλό.

Κάνετε παραδόσεις στο εξωτερικό;

Προς το παρόν το agro-house κάνει παραδόσεις μόνο στην Ελλάδα.