Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω του eShop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και παρακολουθήστε την εξέλιξη της παράδοσής της.
  • Μέσω του σημείου παραλαβής του agro-house.gr.gr: Ματαράγκα Καρδίτσας.

Τρόποι πληρωμής

Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και δεν επηρεάζει την τελική αξίας της, εκτός από την αντικαβολή.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

Με αντικαταβολή

Θα πληρώσετε με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει επιβάρυνση με το ποσό των 2,40€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής και δεν αφορά σε επιπλέον αμοιβή για το agro-house.gr

ℹ Είναι δυνατόν η πληρωμή σας στην αντικαταβολή να γίνει με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και εάν παραλάβετε στην έδρα της (συνήθως όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.

Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη) που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα, μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς. Για ορισμένες από τις κάρτες υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.

ℹ Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Τα στοιχεία των πληρωμών σου (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο server του agro-house.gr

Με PayPal

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μας για την κατάθεσή σας:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ AGRO-HOUSE.GR


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR2101712450006245020012361
Δικαιούχος: Μπουντούρη Μιράντα


Προκειμένου να εντοπιστεί η κατάθεσή σας γρήγορα, θα πρέπει στα σχόλια της κατάθεσης να χρησιμοποιήσετε το όνομα με το οποίο κάνατε την παραγγελία και τον κωδικό της (θα τον βρείτε στο email που θα λάβετε  όταν την υποβάλετε). Το ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε αναφέρεται στο πεδίο “Σύνολο” της παραγγελίας σας.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, μετά την πληρωμή σου, σας παρακαλούμε στείλτε μας αντίγραφο του καταθετηρίου στο e-mail: orders@agro-house.gr είτε στο +306986079148 (και μέσω viber).

Για να διατηρήσετε την προτεραιότητα για τα προϊόντα που επιλέξατε, κάντε την κατάθεση ή μεταφορά όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Η πληρωμή σας θα πρέπει να γίνει μέσα σε 3 ημέρες (ή 2 εάν πρόκειται για είδη που είναι σε προσφορά) από την ημερομηνία της παραγγελίας, διαφορετικά η παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα και τα είδη θα γίνουν ξανά διαθέσιμα στο eshop μας.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το agro-house.gr. Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, σας παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς)

Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε από την φυσική μας έδρα, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της, είτε με μετρητά είτε με τη χρήση POS. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.